Klubbmästerskap 10/11

Albin, 60cm 
Albin har varit lite konstig i hoppningen den senaste tiden. Han har tappat lusten och är bara allmänt jobbig att hoppa. Så idag var det bara att driva mot hindren. Kändes som om han blev lite osäker om han skulle hoppa hindret som kom eller inte. Vi kom iallafall runt felfritt! Blev lite extrasprång här och där men är ändå ganska nöjd då han skötte sig helt okej. Det var bara tre b-ponnysar i LD klassen och av dom så vann jag! Jättekul verkligen!
 
Minerva,80cm
Hindrerna här 20cm högre än i förra klassen, men ponnyn lär väl också ha varit det.. ;) Jag hoppade inte fram mycket då hon kändes väldigt bra. På banan kändes det jättebra. Hon bjöd verkligen mot hindren och tyckte det var riktigt kul att hoppa, vilket jag då också tyckte! I den klassen hamnade vi trea, och jag var mer än nöjd när jag galopperade med Albin på ärevarvet med en rosett på varsin sida (en rosett för varsin ponny).
 
Dagen har varit grym och det var jätteroligt! Får se om jag kanske bara hoppar Minerva nästa hopptävling, men det är samtidigt kul att få en utmaning och det får man på Albin.
 
 
Suddig.
 
Bilder + film från rundan på Minerva kommer!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Melissa

Hej!
Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna ett kort från SF bio. Skriv in länken i internetfältet så kmr du direkt till inlägget.
Länk till inlägget: http://createdbymelissa.blogg.se/2012/november/host-tavling.html
Läs sedan inlägget och delta , lycka till !
(Hoppas du stannar kvar på http://createdbymelissa.blogg.se)

2012-11-10 @ 22:03:24
URL: http://createdbymelissa.blogg.se
Postat av: Lydia

gratis! :)

Svar: Tack! :D
Jessica Moberg

2012-11-11 @ 09:51:34
URL: http://svettfux.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0